Kontakt

Välkommen till tidskriften Arkiv, en modern och engagerad tidskrift som drivs av en dedikerad redaktion och styrelse.

Vi är stolta över att publicera högkvalitativt innehåll om arkivfrågor och informationshantering, och vi strävar ständigt efter att förbättra vår tidskrift och göra den mer tillgänglig för våra läsare.

Redaktion ansvarar för att välja ut och publicera artiklar som speglar de senaste trenderna och utmaningarna inom arkiv- och informationshantering. Vår styrelse stöder redaktionen genom att tillhandahålla riktlinjer och strategisk rådgivning för att säkerställa att tidskriften fortsätter att vara relevant och intressant för våra läsare.

Vi välkomnar läsare att skicka in artiklar och bidra till tidskriften. Vårt mål är att vara en plattform där våra läsare kan dela sina erfarenheter och insikter om arkivfrågor och informationshantering, och vi är alltid öppna för nya perspektiv och idéer. Om du vill skicka in en artikel är du varmt välkommen att skicka in ditt bidrag till vår redaktion via e-post.

Vi är övertygade om att vår tidskrift kan erbjuda en värdefull och informativ läsupplevelse för alla som är intresserade av arkiv- och informationshantering. Tack för att du besöker vår webbplats och vi ser fram emot att höra från dig!


Styrelsen

Fler reportage